Diners Club-kortet i Danmark lukker

Efter mange års godt samarbejde med vores medlemmer har vi desværre besluttet os for at lukke vores kortvirksomhed for Diners Club i Danmark fra den 31. maj 2019. Indtil da kan du bruge dit kort, præcis som du plejer. Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar om, hvad der gælder for dig og dit kort.

Til spørgsmål og svar

Vi bestræber os altid på at sikre det bedste for vores medlemmer. Og derfor vil vi også fortsat kunne tilbyde dig som medlem en god og nem måde at handle på. Da Diners Club er et fuldt ud ejet datterselskab af SEB Kort, har vi mulighed for at tilbyde dig et af vores andre kort. 

Tilbud om SAS EuroBonus Mastercard

Har du et SAS EuroBonus Diners Club, og vil du fortsætte med at optjene point, så ansøg om et SAS EuroBonus Mastercard eller et SAS EuroBonus Mastercard Premium. Læs mere og ansøg på saseurobonusmastercard.dk

Tilbud om Eurocard

Vælg mellem Eurocard eller Eurocard Platinum. Begge kort er nøjagtig som Diners Club-kortet uden limit.

Eurocard 0 kr. det første år* (normalpris 480 kr./år)
Eurocard Platinum 0 kr. de første seks måneder (normalpris 1.695 kr. årligt)

Ansøg om kort her

Ansøg om Eurocard
Ansøg om Eurocard Platinum

Vil du vide mere om kortene og se, hvilket alternativ der passer dig bedst, inden du ansøger, så finder du mere information herunder. Husk at du skal bruge de ansøgningslinks, du finder ovenover, for at få det rigtige tilbud.

Om Eurocard 
Om Eurocard Platinum 

*Gælder kun, hvis du ikke tidligere har haft et Eurocard