Indsigelse

Har du ikke modtaget de varer, som du har bestilt? Har du blevet opkrævet et køb flere gange?

Som det første skal du kontakte forretningen, hvor du har handlet. Forretningen eller virksomheden, hvor du har handlet, er ansvarlig for eventuelle fejl, derfor skal du starte med at kontakte dem inden, vi kan hjælpe dig. Ofte løser problemet sig ved at tale sammen, men hvis din henvendelse til forretningen ikke hjælper, kan du reklamere over fejlen via os.

  • Dit medlemsnummer/Dit kortnummer
  • Beløbet
  • Årsagen til reklamationen 

I reklamationsformularen fortæller du, hvordan kontakten med forretningen er gået, hvem du har talt med, hvornår du kontaktede dem, og hvad resultatet blev. Gem og send kopier af eventuel korrespondance med butikken og anden dokumentation, som forstærker din reklamation. Det kan for eksempel være en kvittering eller en ordre- og leveringsbekræftelse. Når du har indsendt formularen, får du via din opgivne mailadresse en bekræftelse på, at vi har modtaget din sag.

Hvis du har tabt dit kort, er blevet bestjålet eller har opdaget en ukendt kontanthævning eller et kortkøb, skal du spærre kortet så hurtigt som muligt. Du kan endda politianmelde sagen.

Hvis du savner en kvittering, kan du kontakte forretningen for at få en kopi. Vi har desværre ikke dokumentationen hos os. Kontakt vores medlemsservice hvis du har yderligere spørgsmål.