Sikker kortbrug

Det er nemt og ofte smartere at anvende kort frem for kontanter, uanset om du handler på nettet, hjemme i en dansk butik eller i en restaurant på rejsen. Og skulle uheldet være ude, er du beskyttet mod økonomiske tab og kortbedrageri, så længe du ikke har været direkte uagtsom i brugen af dit kort. Pas derfor på dit kort, som den værdigenstand det er.

Tips til øget sikkerhed med kortet
Hvordan kan jeg være sikker, når jeg handler på nettet?

Betal med kort i udlandet

Diners Club fungerer over hele verden og er let at anvende, når du handler eller hæver kontanter. Når du betaler med kort i udlandet, bliver du sommetider spurgt, om du ønsker, at beløbet opkræves i danske kroner i stedet for lokal valuta. Vi anbefaler, at du altid vælger den lokale valuta i stedet for danske kroner. I langt de fleste tilfælde, får du en bedre kurs, når du vælger at betale i landets lokale valuta.

Flere tips til udlandsrejsen

Vores ansvar

På Diners Club arbejder vi kontinuerligt med at opretholde sikkerheden. Dette gør vi via døgnet-rundt-overvågning af transaktioner, som vi betragter som mistænkelige. Vi har lang erfaring i at håndtere enhver mistanke om svindel med kreditkort, og vi reagerer effektivt og gør en hurtig indsats for at minimere skaderne.

Skulle vi bemærke, at du som kunde er blevet udsat for kortbedrageri, kontakter vi dig altid. Almindeligvis tager vi kontakt per telefon for at kunne spærre kortet øjeblikkeligt, men vi tager også kontakt via sms eller brev.